Vse kategorije
EN
Informacijska telefonska številka:

0086 18858786298

Novice podjetja

Tukaj ste : Domov>Novice>Novice podjetja

Model CHM-SGT Stroj za oblaganje papirja za rezanje zvitkov papirja s silikonsko prevleko

ČAS: 2022-01-07 HITS: 2

Danes bom z vami delil visoko natančen stroj za rezanje trakov z dvojno vrtljivim nožem CHM-SGT1700 proizvajalca CHM Machinery. Ta oprema združuje napredno tehnologijo. Poleg stabilnosti, brez papirnatih vlaken, zmanjšanja izgube itd., je rezanje premazanega papirja V smislu zmogljivosti zelo dobro! Lahko se sreča tudi z eno-odprtim štiriprodukcijskim modelom z visoko hitrostjo, visoko produktivnostjo in visoko kakovostjo!
V videu prilagajamo rezalne nože MAXCESS za stranke, naj skupaj vstopimo v proizvodno mesto!

Premazan papir je kompozitni material, ki prevleče plastične delce na površini papirja skozi stroj za litje. Glavna značilnost je, da je kompozitni material lahko odporen na olje, vodotesen (relativno) in je lahko toplotno zatesnjen. Enosijajni bel kraft papir ima osnovno maso 30-60 gramov, ki ustreza zahtevam embalaže za živila in je primeren za uporabo premazanega papirja za dno. Sprednja stran (sijajna stran) se uporablja za tiskanje informacij o blagovni znamki stranke, zadnja stran pa je premazana. Po tiskanju in premazu se uporablja predvsem za embalažo hrane, papirnate vrečke za živila, papir za blazine za hrano, kot so papir za hamburgerje, papirnate vrečke za ocvrto testo, papirnate vrečke za ocvrto hrano, blazine itd.

Stroj za rezanje z dvojnimi noži CHM Machinery se dobro prodaja na domačih in čezmorskih trgih. Je priljubljena prva izbira za tiskarne, papirna in papirna podjetja po svetu. Z odličnim delovanjem in strokovnimi storitvami je pridobil zaupanje in pohvale strank! Želite kupiti čim prej! Za podrobnosti se obrnite na našega regionalnega vodjo prodaje.

Samodejno zlaganjeSistem Maxcess PositionListi papirja, prevlečeni s silikonom
Samodejno zlaganjeSistem Maxcess Position
Listi papirja, prevlečeni s silikonom