Vse kategorije
EN
Informacijska telefonska številka:

0086 18858786298

Novice podjetja

Tukaj ste : Domov>Novice>Novice podjetja

Opombe o uporabi visoko natančnih dvojnih rotacijskih strojev za listiranje papirja

ČAS: 2021-11-19 HITS: 11

Visoko natančni dvojni rotacijski prečni rezalni stroj je del strojev za obdelavo kartona. Stroj za prečno rezanje v proizvodni liniji valovitega kartona je stroj in oprema, ki jo uporabljajo kadri za rezanje končnega kartona. Njegova tehnična zmogljivost in stanje prilagajanja opreme neposredno vplivata na natančnost velikosti reza končnega kartona, pretrganje linije vtiska ter gladek in lep videz izreza.

图片 1

Razvrstitev visoko natančnih dvojnih rotacijskih zvitkov papirja.
Visoko natančni dvojni rotacijski križni rezalnik je eden najpomembnejših posameznih strojev v proizvodni liniji valovitega kartona. Stroje za prečno rezanje delimo na mehanske prečne rezalne stroje in računalniško vodene prečne rezalne stroje zaradi različnih načinov krmiljenja prenosa. Računalniško voden prečni rezalni stroj krmili industrijski krmilni računalnik, ki nadzoruje delovanje nožne gredi za odrezovanje kartona glede na nastavljeno dolžino in natančen prenos mehanskega dela, ki lahko nadzoruje napako rezanja. znotraj ±1 mm. Računalniško vodeni stroji za prečno rezanje vključujejo stroje za prečno rezanje s spiralnimi noži in stroje za prečno rezanje z ravnim nožem. Prečni rezalnik s spiralnim nožem je bolj primeren za rezanje debelega kartona pri visoki hitrosti, papir pa se reže gladko in življenjska doba rezila je dolga.

图片 2

Visoko natančni stroji za obdelavo zvitkov papirja z dvojno rotacijo.
Visoko natančen dvojni rotacijski prečni rezalnik je primeren za vzdolžno in prečno rezanje različnih vrst papirja. Kot so zlati in srebrni karton, navaden mavrični papir, laserski laserski papir proti ponarejanju, bel papir in vse vrste tankega papirja. Široko se uporablja za vodoravno ali navpično rezanje blagovnih znamk, nalepk za cigarete, koledarjev, škatel za vino, pokra in kompozitov za tiskanje papirja in plastike.

图片 3

Previdnostni ukrepi za visoko natančen dvojni rotacijski stroj za zvijanje papirja, kot so naslednje tri točke.
1. Dobro opravljeno vzdrževanje in vzdrževalna dela.
Prvič, vsakodnevno vzdrževanje mora biti na mestu, načelo je, da je mazanje, čiščenje, čiščenje (brez prahu, brez ostankov) na mestu, da se zagotovi, da so drsni deli opreme v dobrem stanju.
Drugič, izvajajo se vzdrževalna dela, z rednimi in nerednimi pregledi vrtečih se delov (predvsem spremljanje obrabnih delov v realnem času). Izvajajo se redne prilagoditve in redne zamenjave ter vodijo podrobne evidence za podaljšanje življenjske dobe opreme. Električne dele je treba redno čistiti in pregledovati, da bi pravočasno odpravili skrite težave.
2. Sprejmite visokokakovostne rezalne nože in nože za prečno rezanje.
3.Izboljšati tehnično kakovost in raven operaterja, da nadzorni del operacije opravi odgovorna oseba, brez dovoljenja nihče ne more delovati sam.